Sáfrány Emese, Aleska miatt volt nagy sírás

Vágólapra másolva!
Az Exatlonban kikaptak a Bajnokok, és úgy alakult, hogy pénteken két barátnő egymás ellen küzd majd.
Vágólapra másolva!

A január 31-i adásban ha kicsivel is, de nyertek a Kihívók, ez pedig azt jelentette, hogy a Bajnokoktól távozik valaki pénteken. Új játékos a pirosaknál Sáfrány Emese, korábbi művésznevén Aleska, akit nem fogadtak nagy szeretettel:

ma sem volt túl gyors vagy ügyes,

pontokat veszített. Mivel ő új, védett, és hiába volt gyenge a produkciója, nem eshet ki: nála két erősebb női játékos közül kell távoznia egynek a TV2 műsorából, amit persze igazságtalanságként éltek meg.

Vagy Gelencsér Tímea, vagy Gyarmati Panka esik ki, pakol, és jön a napsütötte Dominikáról a téli Magyarországra. Utóbbi elérzékenyült, el is sírta magát a végén.

„Azt gondoltam, hárman végigcsináljuk. Ami ma történt, azt nem gondoltam volna” – szomorkodott Rákóczi Reni, aki a pirosak közül megint kiemelkedett a héten. Sáfrány Emesének ma nem ment, és nem is lesz könnyű dolga, pláne, hogy

feleakkora, mint mondjuk Salander Dorina

a Kihívóknál (és akkor a háromhetes rutinról – ami Dorkánál megvan – nem is beszéltünk). „Nem érzem jól magam. A csapat küzdött, amit tudtam, beletettem. Sajnálom a csapatot, ez most így alakult” – magyarázkodott Emese.

A párbaj előtt medáljáték lesz, elvileg akár Gelencsér, akár Gyarmati is szerezhet egyet, és ez előnyt jelent a párbaj során. A korábban nyert medál átruházható, de a bajnokoknál jelenleg csak egy van, Ungvári Miklósnál. Péntek este tehát újabb emocionális vihar, érzelmi hullámvasút várható, bárki is esik ki, lesz nagy pityergés.