Nem tett jót a színésznő karrierjének, hogy biszexnek vallotta magát

On The Record Speakeasy And Club Red Carpet Grand Opening Celebration At Park MGM GettyImageRank2 People Majestic VERTICAL Looking At Camera Full Length SMILING USA Nevada Las Vegas One Person MUSIC COMMEMORATION Females ARRIVAL Photography Red Carpet Eve
LAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 19: Actress Bella Thorne arrives at the grand opening celebration at On The Record Speakeasy and Club at Park MGM on January 19, 2019 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images for Park MGM/AFP
Vágólapra másolva!
Az egykori tinisztár, Bella Thorne azt mondja, elesett pár szereptől, amikor bevallotta, hogy biszexuális.
Vágólapra másolva!

Bella Thorne 2016-ban posztolt a Snapchaten egy fotót, amelyen egy nővel csókolózott, ezután igennel is válaszolt a Twitteren egy rajongónak, aki megkérdezte tőle, hogy biszexuális-e:

A színésznő most a Gay Timesnak mesélt arról, hogy a posztja után rögtön lemondták egy meghallgatását, és szerinte később is előfordult, hogy a szexuális irányultsága miatt nem hívták meg egy válogatóra.

"Senki nem áll elő olyasmivel, hogy »mivel meleg vagy, nem foglalkoztatunk«, de egyszerűen érzed abból, hogy az emberek elkezdenek körülötted másképp viselkedni, hirtelen másképp kezelnek téged" – magyarázta.

Bella Thorne Forrás: AFP/2019 Getty Images/David Becker

Thorne 2006-tól, vagyis kilencéves kora óta folyamatosan jelen van a képernyőn: hosszabban szerepelt az Édes, drága titkaink-ban és a Hármastársak-ban is, tizenhárom évesen pedig megkapta az Indul a risza! című Disney-sorozat egyik főszerepét.

Azóta feltűnt többek között a Sikoly tévés változatában is, 2017-2018-ban pedig a Famous In Love című sorozatban láthattuk.