Tóth Vera elárulta, ki az új párja

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera titokzatos képet posztolt szerelméről, amin csak a keze látszik, de aztán mégis mesélt róla: új párja a borászat és gasztronómia területén jártas Pauli Zoltán, aki gasztronómiai és marketing-szaktanácsadója több magyar borászatnak és étteremnek.
Vágólapra másolva!

"Nem régóta tart ez a kapcsolat, de nem titok, ő a pasim, és nem is rejtjük véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt" - mesélte a Borsnak.

"Nem akarunk a celebpár kategóriába tartozni, és a saját szakmánkban is mindketten próbáljuk az igényességet képviselni. Nagyon örülök, és megtisztelő, hogy ennyien kíváncsiak az életemre és inspirálódnak belőlem, de

Ha mi úgy döntünk, hogy mutatunk valamit, akkor majd úgyis látni fogják a rajongók, de szeretnénk megőrizni magunknak" - tette hozzá.

Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Nem akarunk úgy sétálni az utcán, hogy nem fogjuk meg egymás kezét, vagy nem adunk a másiknak egy puszit, de mindketten tisztában vagyunk azzal, mivel jár az ismertség. Ő is ismert és elismert a saját szakmájában, tudjuk, hogy beszélni fognak rólunk, mégis szeretném, ha a kapcsolatunk csak a miénk maradna" - mondta.