Hamarosan megszűnik egy hazai tévécsatorna

Afrique du Nord Pays Patrimoine mondial UNESCO Antiquité Archéologie Architecture romaine Civilisation Cité Empire Romain Pierre Reste Vestige Ruines Site touristique Site archéologique Personnage Scčne Bas-relief Marbre Matériau Grand Maghreb Pays arabe
BAS RELIEF, THEATRE ANTIQUE, SABRATHA,SITE ROMAIN, REGION AL NUQAT, TRIPOLITAINE, MER MEDITERRANEE, LIBYE, AFRIQUE NORD. Bas-relief en marbre du pulpitum (mur de la fosse d'orchestre), figure de scčne du répertoire antique. Théâtre romain du 2čme sičcle aprčs JC . Théâtre inscrit au Patrimoine Mondial de l'UNESCO Sabratha - LY - Libye [pas d'autorisation nécessaire]
Vágólapra másolva!
Közel 12 év után megszűnik a DoQ, a dokumentumfilmek csatornája.
Vágólapra másolva!

A DoQ csatorna 2007. őszén indult, akkor még az IKO Media Group zászlaja alatt, majd többszöri tulajdonosváltást követően a Tematic Media Group-nál talált ismét szakértő gazdára. 2015. áprilisában a csatorna sugárzása HD minőségre váltott, és a magyar hangsáv mellett 3 idegen nyelvű is megjelent, ezzel is jelezvén a törekvést a nemzetközi terjesztésre.

A kép illusztráció Forrás: Aurimages/Philippe ROY / Aurimages/Philippe Roy

Ez nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, többek közt a csatorna számára is sok műsort szállító A+E Networks által üzemeltetett H2 csatorna (ez több piacon is a közelmúltban névváltáson esett át, immár History2 néven fut) mellett nem tudott érvényesülni - írta a DTV News.

Az elmúlt napokban a Telekom és a UPC is tájékoztatta előfizetőit, hogy kínálatukból március végével kikerül a DoQ: a csatorna műsorszolgáltatását 2019. március 31-én megszünteti.