Alig beszél egymással Zámbó Jimmy három fia

2019.02.12. 10:30

Az énekes elvált emberként is igyekezett első házasságából született fiát, Krisztiánt és később született gyermekeit, Sebastiánt és Adriánt édestestvérként nevelni.

„Nem szoros a viszonyunk a féltestvéreimmel. Nem vagyunk már gyerekek, teljesen külön életünk van, és már nincs meg az a testvéri kötelék köztünk, mint amikor apu még élt. Sebastián amúgy is külföldön él, gyereket nevel, Adrián is karriert épít, és én is járom a saját zenei utamat. Mindenkinek van párja, és ezáltal megváltozott a fontossági sorrend. Nincsenek közös vasárnapi ebédek, ami apu idején még sokat jelentett" – mesélte Zámbó Krisztián a Borsnak.

Zámbó KrisztiánForrás: Facebook / Zámbó Krisztián

Zámbó Árpy is szomorú a helyzet miatt: „Vérzik a szívünk, hogy azt látjuk, nem beszélnek egymással a fiúk. Teljesen szétesett a család. Mi ezt nagyon szomorúan konstatáljuk, de felnőttek, és sajnos ebbe már nincs beleszólásunk. Két anyától vannak, két neveltetést kaptak az apjuk halála után, így nincs mit tenni. Sebastián és Adrián teljesen elszakadtak tőlünk, de ahogy tudom, egymástól is. Érthetetlen." A teljes cikket itt olvashatja.

KAPCSOLÓDÓ