Aleska: Ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket

Sáfrány Emese, Aleska
Vágólapra másolva!
Tizenkét napot bírt az Exatlon Hungary versenyében Sáfrány Emese - felőrölték csapattársai folyamatos beszólásai, a hitetlenkedésük a sporteredményeivel kapcsolatban, ezért feladta a versenyt.
Vágólapra másolva!

Nem tagadja, rettentően megviselte az, ahogy a Bajnokok bántak vele: soha nem tudott megfelelni az elvárásaiknak, bármit tett, az rossz volt, elvette a kedvét a játéktól, és a teljesítményét is rontotta. A Bajnokok teljesen rászálltak, mindennapos volt a megaláztatása.

"Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is.

A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket. Egyikük sem törekedett arra, hogy megismerjen, többet tudjon meg rólam vagy a választott sportágamról" - árulta el a Borsnak.

TV2

"Nyolcan voltak ellenem, és ez bántott. Nem álltam bele a konfliktusokba sem, és erre büszke vagyok. Bármit tettem, nem tudtam megfelelni, sőt bármihez fogtam, az vitát szült. Végül már mindent úgy csináltam, ahogy ők mondták, rájuk hagytam a taktikai döntéseket is, de akkor is lecsesztek. Éreztem, hogy ennek sosem lesz vége, nem akartam, hogy minden kudarcért továbbra is engem hibáztassanak" - tette hozzá.

Úgy érzi, nincs miért szégyenkeznie, mert bár nem sok pontot gyűjtött csapatának, minden tőle telhetőt megtett. Mint mesélte, induláskor megvolt benne a győzni akarás, ez azonban idővel elveszett, a kedve is egyre rosszabb lett, ez pedig hatásssal volt a teljesítményére.