Rettentő kínos szexjelenetek a tévéből

2019.03.03. 21:26

Azt még a forgatáson soha nem járt átlagemberek is sejthetik, hogy egy szexjelenet felvétele minden, csak nem szexi, a kamerák és a stábtagok jelenléte miatt igen távol áll attól az intimitástól, amit aztán a kész filmben vagy sorozatban láthatunk. A képernyő nagy sztárjai meséltek kínos sztorikat is, a Trónok harca színésznője például egy rózsaszín zokni miatt nem tudott hangulatba kerülni, de olyan is akadt, akit az erekciója zavart, más pedig a szellentését próbálta visszafogni, sikertelenül.

Emilia Clarke, Trónok harca

A Trónok harca Daeneryse a The Graham Norton Show-ban elevenítette fel annak a jelenetnek a felvételét, amikor a férje, Khal Drogo megerőszakolta. A férfinak jobbára csak a felsőteste látszott, Clarke-nak pedig a fájdalmas arca – a színésznő azonban igen nehezen tudott hangulatba kerülni, kollégája, Jason Momoa ugyanis egy bolyhos, rózsaszín zokniba csomagolta a férfiasságát.

„Hatalmas volt és rózsaszín, nem tudtam, mit csináljak" – nevetgélt Clarke a műsorban, azt mesélte, hogy Momoával végigröhögték az elvileg vad, erőszakos jelenetet:

Lizzy Caplan, Masters of Sex

Természetes, hogy egy ilyen című sorozatban rengeteg szexjelenettel találkozhattunk, ezek közül az első azonban különösen emlékezetes volt a főszereplő színésznő számára. Michael Sheennel már barátok voltak, amikor az első intim képsort felvették közöttük, Caplan számára pedig így elég fura volt a helyzet – ideges is volt miatta, amikor elkezdte kigombolni a blúzát, már érezte, hogy remeg a keze.

Megfogta a kollégája kezét, és érezte, hogy ő is hasonló problémával küzd, feszültnek is látszott, szóval úgy tűnt, hogy egy cipőben járnak – amint vége lett azonban a jelenetnek, Sheen rohant hányni. Caplannak egy pillanat alatt odalett minden önbizalma, azt gondolta, hogy a partnere számára ennyire kellemetlen volt az „együttlét", de később persze kiderült, hogy a színész valami romlottat ehetett, már az ominózus jelenet előtt rosszul volt.

Kristen Schaal, Az utolsó ember a Földön

A színésznőnek az első szexjelenete volt a karrierje során, amit Will Fortéval adott elő, hogy a karaktereik újra be tudják népesíteni a Földet. Egy következő képsorban azt láthattuk, hogy Schaal babot eszik nagy elánnal, ezt azonban előbb vették fel, mint a szeretkezést – így a színésznőnek igen kellemetlen volt, hogy a hasát nyomva kellett a partnerén feküdnie.

„Rád fogok fingani" – közölte keresetlen egyszerűséggel a kollégájával, és valóban meg is tette, nem is egyszer. Forte volt olyan úriember, hogy magára vállalta a dolgot, de Schaal nem akarta őt ilyen helyzetbe hozni, elmondta a stábnak is, hogy a bab miatt volt minden. A színésznő a kelleténél talán részletesebben mesélte el a sztorit Seth Meyersnek, itt meg tudja nézni:

Lapozzon, hátravan még pár sikamlós, kínos sztori, férfi színészek is meséltek kellemetlen helyzetekről!

Előző
  • 1
  • 2
Következő