A Bravo reality show-jában, a The Real Housewives of Beverly Hillsben derült fény pár dologra.

Denise Richards színésznő, Charlie Sheen volt felesége a The Real Housewives of Beverly Hills kilencedik évadjában bukkant fel, és a múltról is elmélkedett, többek közt arról, hogy egykor nem gondolt arra, hogy gyerekei lesznek. Végül kettő lett a botrányos életű színésszel, 2005-ben úgy adta be a válási papírokat, hogy épp terhes volt a másodikkal. Eztán még örökbe fogadott egyet, Eloise-t. A valóságshow-ban megemlítette, hogy volt egy pletyka, miszerint Charlie összefeküdt egy prostituálttal, és onnan van a gyerek, de Denise ezt tagadta.

Képgalériáért klikk a fotóra!Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A jó ideje passzivitásba vonult exférj is szóba került, nem épp pozitív szövegkörnyezetben. A 48 éves színésznő szerint volt pár botrány, konkrétan, ha a vécépapírt rossz irányban helyezte be a tartójába, akkor Sheen úgy viselkedett, mintha „felgyújtotta volna a kib.szott házat."

Képgalériáért klikk a fotóra!Forrás: AFP/2012 Getty Images/Elsa

2017-ben Richards randizni kezdett Aaron Phypersszel, Nicollette Sheridan volt férjével. A férfi 2018 augusztusában vált el hivatalosan a Született feleségek sztárjától, pár napra rá pedig elvette Denise-t. „Nagyon hálás vagyok ezért a kapcsolatért" – mondta a valóságshow-ban.