Hiába hívták Curtist, kihagyta a megbeszélt reggeli interjúját

Curtis Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Curtis szerda reggel a Balázsék című rádióműsorban beszélgetett volna a műsorvezetőkkel, akik hiába próbálták, nem tudták elérni az elvonóról a napokban kijött rappert.
Vágólapra másolva!

Curtis reggel interjúzott volna a Rádió1 Balázsék című műsorában, de nem jelent meg a stúdióban, és nem volt elérhető a megbeszélt 8.15-ös időpontban. Azóta közösségi oldalaira feltett egy videót, melyben elmondja, hogy egész egyszerűen megfeledkezett a megbeszélt időpontról.

"Megmondom őszintén, nekem teljesen kiment a fejemből, rengeteg emberrel kell találkoznom és beszélnem. Én a reggeli futóprogramomat csináltam, emellett nekem nincs még telefonom, direkt. Csak a menyasszonyomnak van telefonja, ÉS rajta keresztül intézem a dolgaimat. Az ő telefonjába még nem mentettük el a számot, ráadásul még le is volt halkítva. De mondjuk fölvenni se tudtam volna, mert nem értem volna haza. 8.29-30-kor már hívtam vissza Balázsékat, sajnos egyelőre nem tudtak adásba tenni" - magyarázta.

Mint mondta, mindenképp szeretett volna elnézést kérni, és megmutatni, hogy jól van, csak a reggeli futása miatt csúszott meg.