Luxus Viviennek elege lett a kommentelőkből, kiosztotta őket

2019.02.27. 15:46

Vasvári Vivien sorra kapja a negatív megjegyzéseket a testsúlya miatt, elege lett azokból, akik vékony testalkata miatt piszkálják.

A kétgyerekes luxusfeleség nem először fakad ki, amiért sokan kórosan soványnak nevezik, ezúttal egy hosszú bejegyzésben üzent a beszólogatóknak.

"Kicsit kezdem unni azt, hogy nem egy kommentelő írja, hogy túl vékony vagyok. Nem állítom, hogy irigységből irkálják, de nem esik le másnak, hogy lehet ez bántó?! Mondjuk én pont le... magasról! Vagy nem gondolnak bele abba, hogy 1. ilyen a genetikám, amiről amúgy nem tehetek, de nagyon hálás vagyok érte! 2. Nem kérdeztem senkitől sem, hogy tetszik-e az alakom vagy sem. 3. Örülök, hogy ilyen, mert soha nem kellett diétáznom, teljesen egészséges vagyok, és azt ehetek, amit akarok! 4. Amúgy meg csakis az érdekel, hogy a férjemnek hogy tetszek, márpedig neki így vagyok tökéletes, tehát mindenki más foglalkozzon a saját vagy a párja testalkatával! Csontos-vékony-magas vagyok, 48 kg vasággyal 2 gyermek után, de ez van. Lesz majd ez máshogy is, de addig örülök, míg így van! Ha pedig nem tetszik a profilom, nem kell nézni és el lehet húzni innen!" - írta.

A luxusfeleség remek formában van, ezek a legfrisebb fotói:

TOVÁBBI CIKKEK