Beri Ary: Sok időt pocsékoltam el

Vágólapra másolva!
Sok időt töltött kocsmában, ma már másképp alakítaná életét. Kilenc éve jár új utakon.
Vágólapra másolva!

Beri Aryt, azaz Berencsi Attilát a Szerelem első vérig egy csapásra országos tinisztárrá emelte, mindenki ismerte, szerette. Jött a Szerelem második vérig, a Túsztörténet, majd 2002-ben a Szerelem utolsó vérig, aztán felhagyott a médiajelenléttel, saját akaratából eltűnt, besokallt. „Nem készültem ilyen életre, nem volt rá receptem. Hogy kellene megélni, átmenteni? Visszatekintve nem kívánt módon érintett a dolog” – mondta a népszerűségről.

A Szerelem első vérig szenvedélyes tinifilm volt a szüzesség elvesztéséről

Utolsó filmje valószínűleg nem a kedvence, mert egy váci kompon visszaadta a mozijegyek árát egy párnak, akik elmesélték, hogy látták a Szerelem utolsó vérig-et. „Be voltam rúgva” – fűzte hozzá a Fem3-on.

„Dolgoztam, fenntartottam magam, de más bioritmusban és más rendszerben. Nem a gyár, hanem a kocsma felé fordultam. Ezt kinövi az ember. Nem voltam alkoholista, de bírtam inni. Sokszor kellett menni, és sokáig” – emlékezett a léha évekre.

Most újra zenél, fest, nem is rosszul. A szervezete jelezte, hogy túlment egy határon, eldobta a cigit, és felhagyott a korábbi életmóddal. Kilenc éve volt ez. „Zavar, hogy sok időt pocsékoltam el fölösleges dolgokra” – tette hozzá. Bővebben a videóban: