Saját műsorral tér vissza a képernyőre Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Március 3-án ismét életmódtanácsokkal és újdonságokkal érkezik az Élet-Forma, a Fem3 magazinműsora. A műsorvezető Kulcsár Edina lesz, aki újdonsült anyukaként, egykori szépségkirálynőként testhezálló szerepben tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Március 3-án 19 órától, hetente vadonatúj részekkel jelentkezik az Élet-Forma. A Fem3 tematikus magazinműsora a folytatásban is elhozza a legfrissebb trendeket, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez, legyen szó mozgásról, vagy éppen egy-egy formabontó étrendről. A sztárvendégek mellett ezúttal is dietetikusok és további szakértők tanácsai is segítik majd a nézőket. Azonban az újdonságok sem maradhatnak el, hiszen már a Hajtrendek- vagy éppen a Fitbalance-rovatból is szemezgethetnek az érdeklődők - közölte a csatorna.

Kulcsár Edina, amellett, hogy műsorvezetőként kalauzolja a tévénézőket a tények és tévhitek útvesztőjében, saját tapasztalatairól is mesél majd.

Forrás: Kulcsár Edina

"Nagyon örülök, hogy ebben a műsorban lehetőségem nyílik arra, hogy a saját személyiségemet, a tapasztalataimat is beépítsem a beszélgetésekbe. Egykori szépségkirálynőként nyilván mindig is kiemelt figyelmet fordítottam az egészség- és szépségmegőrzésre, és szerintem előnyt is jelent, hogy már anyukaként is érintett vagyok bizonyos témákban" - kezdte Edina.

"Jelenleg a kisfiam körüli teendők az elsők, így az edzéshez még nem tértem vissza. Azonban amint lesz egy-két átaludt éjszakánk, szeretnék ismét mozogni, mert mindig is a lételemem volt. Jelenleg otthoni körülmények között tervezem újrakezdeni a mozgást, így közben folyamatosan Medox-szal lehetek" - tette hozzá.