Új sorozatban a Rém rendes család, az Amerikai pite, a Másnaposok sztárja

2019.03.10. 20:43

Az Egyesült Államokban véget ért a pilotszezon, a tévécsatornák januárban és februárban sorra rendelték meg azokat a pilotokat, bemutatkozó részeket, amelyek alapján ősszel sorozat is indulhat. Az Egy rém rendes család Peggyjéből nagyszájú anyós lesz, az Amerikai pite sztárja zseniket nevelget, a Botrány hősnője egy lelkész házaspárról forgat, de többek között az Agymenők alkotója is új ötlettel rukkolt elő. Íme, tíz izgalmas vígjátéki projekt, amire érdemes lesz figyelni.

Az Egyesült Államok öt országos csatornája, vagyis az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW idén összesen 63 pilotot rendelt meg, ebből 36 drámai széria és 27 vígjátéksorozat nőheti ki magát. A drámai pilotok közül már korábban ajánlottunk tízet, most ugyanannyi humoros, vagy legalábbis annak szánt projektet mutatunk be.

Nana

Katey Sagal ismét komédiázikForrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az Egy rém rendes család egykori Peggyje, Katey Sagal több drámai szerep után ismét komédiázik, egy pimasz, nagyszájú anyóst játszik, aki azért költözik egyedül maradt vejéhez, hogy segítsen felnevelni ritkán látott unokáit. A kétségbeesett családapát a Dexter-ben és a Szívek doktorá-ban is feltűnt Josh Cooke alakítja, a készítő Lon Zimmet (Unbreakable Kimmy Schmidt, LA to Vegas).

Kerry Washington új projektje

Lehet, hogy Kerry Washington itt a háttérben maradForrás: ABC

Az egyelőre cím nélküli pilotban két valódi lelkipásztor, Sarah és Touré Roberts ihlette a központi házaspár figuráját, akik egy modern kolostort vezetnek, miközben négy gyerekük mellett sem unatkoznak. Az egyik executive producer a Botrány hősnője, Kerry Washington, arról azonban egyelőre nincs szó, hogy szerepelne is a projektben – csak annyi biztos, hogy a férjet Leslie Odom Jr. játssza.

Bob Hearts Abishola

Billy Gardell a Mike és MollybanForrás: CBS

Az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi mögött álló Chuck Lorre új vállalkozása, amelyben újra egy korábbi sorozata, a Mike és Molly férfi főszereplőjével, Billy Gardell-lel dolgozik együtt. A színész ezúttal is egy túlsúlyos férfit játszik, aki egy szívroham után beleszeret nigériai ápolónőjébe (Folake Olowofoyeku), a köztük lévő különbségek pedig számos humoros jelenethez vezetnek.

Carol's Second Act

Patricia Heaton is visszatér a képernyőreForrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

A Szeretünk, Raymond! és A semmi közepén színésznője, Patricia Heaton újabb vígjátéksorozatba vág bele, egy kétgyermekes anyukát játszik, aki abbahagyja a tanítást, és elhatározza, hogy orvosként folytatja a pályafutását. A projekthez Kyle MacLachlan is csatlakozott, az összeszokott alkotópáros pedig Emily Halpern és Sarah Haskins, akik korábban olyan szériákon dolgoztak együtt, mint a Trophy Wife, a Feketék fehéren és a The Mayor.

The Emperor of Malibu

Ken Jeong sem pihenForrás: AFP/Larry Busacca

A Másnaposok ázsiai sztárja, a Dr. Ken-ben is látott Ken Jeong lesz az egyik főszereplője a pilotnak, amelyen a Kőgazdag ázsiaiak szerzője, Kevin Kwan dolgozik. A történet ismét a pénz és a csillogás körül forog, egy kínai milliárdos és a családja az Egyesült Államokba utazik, hogy találkozzon ott élő fiuk választottjával – és annak családjával.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon bemutatunk még öt ígéretes projektet!

Előző
  • 1
  • 2
Következő