Tetováltatni ment, így állított haza! - írta Curtis barátnője

Curtis menyasszonya alkoholt fogyaszthatott a baleset előtt
Curtis menyasszonya, Kriszti
Vágólapra másolva!
Curtis karján friss tetoválás látható, barátnője nevét varratta magára az elvonó után.
Vágólapra másolva!

"Hegyeket másztam meg érted, mert a rosszban is láttad a szépet" - írta friss bejegyzésésben a rapper, kinek új képén csak a karja, illetve az új tetoválása látszik. Barátnője, Kriszti, nevét varratta magára, a lány már reagált is a gesztusra.

"Reggel tetováltatni ment, hát így állított haza. Nem titok, annyi minden történt az utóbbi fél évben, csak pillanatnyi örömök, boldogságok, mindig történt valami, ami közbeszólt. A tavalyi év utolsó pár hete, mondhatni maga volt a pokol a kapcsolatunkban, és úgy mindenben. Most viszont minden megváltozott. Nem visszakaptam, hanem egy teljesen új embert kaptam. Kapcsolatunk elején - két évvel ezelőtt- azt gondoltam, nem lehetnék boldogabb. Pedig de! Életemben nem voltam ennyire biztos benne, mint most" - kezdte a valllomást.

"Ahogy a mindennapjainkat éljük, ahogy figyel rám, ahogy gondoskodik rólam, ahogy és amennyire érzem a szeretetét, hogy átértékelte az egész kapcsolatunkat. És rájött, hogy ez az igazi boldogság. Minden reggel mosolyogva ébredek és fekszem. Nem telik el úgy nap, hogy ne bizonyítsa azt, hogy mennyire tisztel és szeret. A legjobb embert kaptam, akit kívánhattam. Hiszem, és tudom azt, hogy ez így is marad, mert igazán akarja!" - írta.