Múlt szombatra volt kiírva a kismama.

Múlt hét szombatra volt kiírva az anyuka, ám Győző még akkor sem tudta, képes lesz-e bemenni a szülőszobába. Végül belátta, hiba lenne kihagyni - írta a Blikk.

Rezes Judit, Szabó GyőzőForrás: Facebook

"Felnőtt életem minden ciklusában kaptam egy babát: 27 éves, vad fiatalként olyan voltam Borival, mint egy kamionos, Misi pedig akkor jött, amikor 40 évesen már kezdtem lenyugodni. Most középkorú vagyok, de 30 éves fiúnak érzem magam.

Imádom a gyerekeket! Ha tehettem volna, már nyolc gyerekem lenne. A viszontszeretetük ad értelmet az életemnek, és engem nagyon szeretnek a gyerekeim. Folyamatosan túl vagyok csordulva, és csak most jön a java!" - mesélte a lapnak Szabó Győző.

A Lokálnak korábban azt is elárulták, hogy milyen nevet választanak. "Nagy valószínűséggel a Gáspárt fogjuk választani. Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik" - mondta Szabó Győző a lapnak. Azt is elárulta, hogy Rezes Judit a szíve mélyén kislányt szeretett volna, de amikor megtudta, hogy egy kisfiút szül majd, egy percig sem volt szomorú.

UPDATE: Szabó Győző lekéste a szülést a dugók miatt, de megvan a baba neve. Részletek itt.