Mentő vitt el egy Exatlon-játékost, nagyon megverték a Bajnokokat

Hanna mindenkit elvert, aki elé került
Vágólapra másolva!
A kék csapat három emberrel is csúnyán elverte a pirosakat, akik maradnak a vityillóban. Dorina sérülése volt rájuk nagy hatással, vagy csak formán kívül voltak?
Vágólapra másolva!

Csúnya sérüléssel kezdődött az Exatlonban az 51. nap, mert Salander Dorina válla kiugrott, iszonyú fájdalmakkal szedték le a pályáról. Mentővel vitték el, a csontot a helyére tették, de további vizsgálatok kellenek: hátha vissza tud térni a TV2 Dominikán felvett versenyébe egy-két nap után.

A villáért folyt a harc ezen a versenynapon,

és elképesztő volt, amit a kékek csináltak: hárman legyőzték a nyolc pirosat, és nem is akárhogy, roppant könnyen.

Dorka fájdalma Forrás: tv2

A Kihívóknál csak Szabó-Thomka Hanna maradt lányként, egyedül hozott négyből négy futamot, szenzációsan versenyzett, akárcsak Provoda Jodes. 10-3 lett a vége, ami megalázó lehetett a Bajnokoknak, mert sokan voltak, rápihenhettek a futamokra, miközben ellenfeleik folyamatos terhelés alatt voltak, állandóan menniük kellett.

Hanna mindenkit elvert, aki elé került Forrás: TV2

„Ma csak túl akartunk lenni a napon. Meg akartuk emészteni azt, ami történt” – kommentálta az eseményeket Szabó-Thomka Hanna, a nap egyik hőse. A feszült percek, a bánat után örömkönnyeket is láthatott a néző, mert minden játékos hazatelefonálhatott. Mivel vannak, akik két és fél hónapja nem beszéltek a hazaiakkal, ez valóban nagy dolog volt számukra, többen el is pityeredtek.

Salander Dorinával készült interjúnkat itt olvashatja.