Felháborodott Caramel felesége, segítséget kér

Caramel és felesége
Vágólapra másolva!
Betörő járt Molnár Ferenc Caramelék társasházában, és elvitte felesége biciklijét – Molnár-Szilágyi Szilvi az Instagram-oldalán fakadt ki 93 ezer követőjének.
Vágólapra másolva!

Caramel felesége élő videóban panaszolta el követőinek, hogy ellopták a házból a biciklijét, egyúttal segítséget is kért tőlük, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Mint elmondta, atombiztosnak vélt lánccal volt lekötözve a bicikli, mégis levágta róla az illető, aki elvitte.

„Képzeljétek el, hogy valami nyomorék, baromarcú ellopta a biciklimet, és hát nagyon meglepődtem. Mindig ott van leláncolva atombiztos, minőségi, ultradrága lánccal, és levágta valaki éjszaka vagy nem tudom. Csak azt akarom mondani, hogy valami elmebeteg az, aki biciklit lop, tényleg. Felfoghatatlan. Egy körfolyosós házban élünk, és ha újra megveszem ezt a biciklit, megint el fogják lopni. Várom az ötleteket: nincs tárolónk, még nincs családi ház, körfolyosó. Hova rakjam az új biciklit, hogy ne lopják el? Undorító” – fakadt ki.

Forrás: Szilvia Szilágyi Molnár/Instagram

Később, egy kicsit higgadtabban is hangot adott dühének, elmondta, mennyire fáj neki a lopás, mert nagyon szerette a biciklijét. „Még annyit: nem tudom, ki volt az, aki ellopta, de nagyon szépen megkérem, hogy húzzon el dolgozni, és ne rózsaszín bicikliket lopjon el az éjszaka közepén, mert nincs töke” – mondta a videóban.