Magyar sztárok, akiket nagyon felidegesítettek a követőik

Magyar sztárok, akik nagyon kiborultak a követőik miatt
szorcsik viki, szinetár dóra, vasvári vivien, rubint réka
Vágólapra másolva!
A napokban Szinetár Dóra fakadt ki közösségi oldalán a kommentelők stílusa miatt, hosszú posztban fejtette ki, hogy mennyi embert tiltott le. Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki visszaszólt a kommentelőknek, üzent már saját táborának korábban többek közt Rubint Réka, Csősz Boglárka, Vasvári Vivien, Tóth Vera és Tatár Csilla is.
Vágólapra másolva!

Szinetár Dóra

A színésznő a napokban tette közzé, hogy kitiltja oldaláról a rosszindulatú, negatív kommentelőket - a hétvégén feltett egy képet az oldalára, amin az ebédje látható, és az alatta levő kommentek akasztották ki annyira, hogy nagy tisztogatásba kezdett, sokakat eltávolított az oldaláról.

"Ennyi kritikán aluli, ostoba, roszindulatú hozzászólást talàn még nem is olvastam egyszerre. Csak gondoltam, szólok azoknak, akiket érdekel, hogy minden vállalhatatlan kommentet töröltem, és mindegyik íróját letiltottam. Igen, a pozitív hozzászólásokat megtartottam. Szívem joga. Ez a jövőben is így lesz.

Aki ezen az oldalon akarja kiélni a világgal, és annak lakóival szembeni frusztrációit, azt a jövőben az első rosz mondata után eltávolítom az oldalról, és a megjegyzéseit törlöm.

Nem az építő jellegű kritikákról, és a kulturáltan megfogalmazott ellenvéleményről beszélek! Hanem az undorító stílusban megfogalmazott sötét, ostoba fröcsögésről. És hogy a mostantól érkező trollok is értsék: Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz a ... ba azonnal! Bocsánat mindenkitől, akit ez a stílus sért, de a FB látogató közönségének komoly százaléka csak ezt érti. Illetve valószínűleg ezt sem" - írta többek közt, a teljes bejegyzést itt megnézheti.

Rubint Réka

Rubint Rékát sokan bántják, többen irigykedve az alakja miatt szólnak be neki, mások a végzettségét hiányolják. Bár korábban nem volt szokása, mostanában többször is visszaszólt a kommentelőknek. Nemrég élőben jelentkezett be a Facebookon, és a kamera előtt mutogatta a diplomáját, hogy bizonyítson.

"Amikor az egyik ember megismeri a másikat, akkor tud valódi véleményt alkotni róla. Ennek ellenére azzal szembesülök nap, mint nap, hogy engem nem ismerő emberek kritizálnak. Azt üzenem nekik, hogy ide ne írogassanak be hülyeségeket. Olyanokat például, hogy nekem nincs edzői végzettségem. Tényleg? De bizony van! Mielőtt leírtok bármit, gondolkozzatok" - magyarázta egy videóban.

Januárban a fenekével üzent: "Ez a fotó azoknak, akik csak annyit tudnak kiköhögni magukbòl, hogy minden fotóm Photoshop. Bocs! Erről most lemaradt! A talpam azért koszos, mert egész nap mezítláb sétálunk a szigeten! Ja! És seggbugyit sem vettem most fel a fürdőruha fölé! Ez a valòság! Meg az elmúlt 26 év!

Lehet felhúzni a cipőmet, oszt csinálni! Hajrà! Ezt csak azokért, akik annyira utálnak, hogy mégis mindig engem lesnek" - írta.

Tatár Csilla

Tatár Csilla egy My body, my rules (Az én testem, az én szabályaim) feliratú pólóban jelent meg néhány éve A Dal középdöntőjében. A műsorban azoknak a rosszindulatú kommentelőknek üzent, akik az alakját és ruhaválasztásait kritizálták az elmúlt adások során.

Forrás: Tatár Csilla / FB

A műsorvezető szerint a kismamáknak egyáltalán nem kellene rosszul érezniük magukat a szülés utáni pluszkilók miatt, mivel ez egy természetes dolog. A ruhájában készült egy kép, amit az oldalára is feltöltött, ott is kiállt amellett, hogy a kisgyerekes anyák merjék felvállalni a testüket, és ne foglalkozzanak a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Lapozzon tovább, nézze meg a többieket is!