Készül még egy Michael Jackson-film a hatalmas botrány után

2019.03.12. 19:07

Michael Jackson unokaöccse, Taj Jackson saját dokumentumfilmet tervez a Leaving Neverland, vagyis a Neverland elhagyása után.

Tito Jackson fia, Taj Jackson saját filmmel reagálna a néhai nagybátyja, Michael Jackson elleni vádakra, amik a Leaving Neverland című dokumentumfilmben hangzottak el.

Taj JacksonForrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Kovac

A nagy port kavart produkcióban két férfi, Wade Robson és James Safechuck mesélt arról, hogy Michael Jackson bántalmazta őket, amikor hét-, illetve tízévesek voltak. A film már magyarul is látható, és akár még folytatása is készülhet, a hatására egyébként több rádió levette a műsoráról Jackson számait.

Taj Jackson most az NME-nek mesélt saját filmtervéről, amely szintén a Michael Jackson körüli vádakat és pereket járná körül, de az énekes szemszögéből is rávilágítana az eseményekre.

Taj szerint a Leaving Neverland rettenetesen egyoldalú film, ő pedig nem akar ugyanabba a hibába esni, nem akarja Michael Jacksont szentként bemutatni – szeretne viszont árnyaltabb képet adni arról, hogy az énekes mivel küzdött évtizedeken át.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK