Nagyot nézünk, ha váratlanul felbukkan egy világsztár

2016 Billboard Music Awards - Show GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment tehetségkutatós galéria
Britney Spears 10 évesen feltűnt a Star Search nevű tehetségkutatóban. Bár fantasztikusan énekelt, mégsem nyert
Vágólapra másolva!
Egy cameónak a tévésorozatokban általában nincs sok funkciója azon kívül, hogy mosolyt csaljon a néző arcára és feldobja az adott jelenetet. Mégis vannak olyan váratlan feltűnések, amik megragadnak az emberben, akár a vendégszereplő személye, akár a hozzá forgatott rész kreativitása, netán kínossága miatt. Ezekből a tévés cameókból szedtük össze a legemlékezetesebbeket.
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran - Trónok harca

Ez a cameo leginkább a kínossága miatt maradt emlékezetes. A Trónok harca sosem az a sorozat volt, ami külön figyelemfelkeltés céljából hozatott volna mellékszereplőket, így az se nagyon érthető, hogy mit keres napjaink egyik legnépszerűbb könnyűzenei előadója ebben a cseppet sem könnyed szériában. Sheeran egyébként egy katonát alakít, aki a társaival a tábortűz mellett mi mást is csinálhatna, mint énekel. Az arra járó Arya Stark leül hozzájuk, és a rövid csevej után elválnak útjaik. Hogy ennek mi értelme volt, azt inkább ne firtassuk.

Britney Spears - Így jártam anyátokkal

Újabb popénekes, újabb kínos kitérő - gondolhatja bárki okkal, azonban Britney vendégszereplése meglepően jól sült el. A főhős Ted újdonsült barátnőjének rendelőjében egy recepcióst formált meg az énekesnő, aki nem titkoltan gyengéd érzelmeket táplált a férfi iránt. Aztán jött Barney, és vigaszt nyújtott a hoppon maradt lánynak. Britney karaktere egyszerre volt cuki, sután szexi és vicces. Ki gondolta volna?

Jim Carrey - The Office

Amikor a hetedik évad végén kilépett a sorozat gerincét jelentő Steve Carell, lázas keresés indult annak érdekében, hogy pótolják. Ezt a széria úgy fordította le a saját nyelvére, hogy új főnök kell az irodába, így meghallgatást tartottak a pozícióra. A vezetői posztot végül James Spader Robert Californiája kapta meg, de Carrey feltűnése volt ezeknek az epizódoknak a csúcsa. Alig egy percig láthattuk, és néhány mondatban kimerült a szerepe, de ennél kacagtatóbb és meglepőbb cameót nehéz elképzelni.

A cikknek nincs vége, jön még Brad Pitt és mások is. Lapozzon!