Rubint Réka máig érzi édesapja jelenlétét

Rubint Réka gyászol
Vágólapra másolva!
Rubint Réka édesapja februárban halt meg, a tréner azóta többször beszélt róla, kapcsolatukról - most elárulta, máig érzi a jelenlétét.
Vágólapra másolva!

Az egyik legfontosabb ember volt Rubint Réka életében az édesapja, elvesztését nehezen dolgozza fel. Most arról mesélt a Borsnak, hogy milyen különös dolgok történtek vele az elmúlt hetekben.

Forrás: TV2

"Hiszem, hogy az ember nem csak egy test, és hogy annál jóval több történik a halál után is. Érzem a nap minden percében, hogy édesapám most is itt van velem. Apukám egész fiatal kora óta vadászott, lényegében az egész gyerekkoromat végigkísérte ez a szenvedélye.

Amikor hazaérek az erdő szélére, ahol lakunk, rendszerint ott áll egy őz vagy egy szarvas az út szélén. Soha nem fut el. Csak áll és néz engem. Gyönyörű látvány. De az is meglepő volt, amikor a halálát követően elmentünk a két fiammal sétálni az erdőbe, és találtak egy szarvasagancsot. Az édesapám volt a mindenem. Az ölében nőttem fel. Rettenetesen hiányzik, de tudom, hogy az életnek mennie kell tovább. Nem tudom, hogy amik azóta történnek, jelnek mondhatók-e, de én szeretném azt hinni, mert megnyugvást és békét teremtenek a lelkemben" - mondta.