Kétszeres olimpiai bajnok esett ki az Exatlonból

Vágólapra másolva!
Változatos, mozgalmas adáson vagyunk túl: visszatért egy régi-új játékos, ketten medállal gazdagodtak, majd párbajra is sor került a TV2 műsorában.
Vágólapra másolva!

Az adás elején Palik László azzal lepte meg a csapatokat, hogy bejelentette, hogy a sérülés miatt hazaküldött Salander Dorina helyett érkezik egy régi-új játékos a Kihívókhoz, történetesen Huszti Kata. Hanna láthatóan boldogtalan lett a hír hallatán, erről itt olvashat bővebben.

A medáljáték következett, és Kata visszatérését egyből győzelemmel ünnepelte. A női medált ő kaparintotta meg (csapattársa, Hanna, el is keseredett kissé, miután az egész hetet egyedül vitte végig), a fiúknál Jodi volt a legügyesebb és leggyorsabb. Ezzel mindkét medál a kékekhez került, egy héttel korábban épp a pirosak zsebeltek be kettőt.

Forrás: TV2

Eztán jött a párbaj Ungvári Miklós és Fodor Rajmund között. Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozó, Fodor Rajmund pedig kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó, tehát két kiváló sportember csapott össze, akik ráadásul haverok is lettek. Fodorral sikerült távolról interjúznunk, itt olvashatja a cikket.

Forrás: tv2

A két barát összecsapását végül Ungvári nyerte. Fodornak voltak gyengébb hetei a versenyben, olyan nap is akadt, hogy nem tudott egy menetet sem nyerni, de ezen a héten pont jobb formába került – ennek ellenére neki kell hazautaznia, neki kell elhagyni Dominikát.

Forrás: tv2

„Itt állok 43 évesen, és örömmel tölt el, hogy elvállaltam ezt az egészet. Nincs semmi bajom, nincs sérülésem, egyben vagyok.

55 versenynapot itt el tudtam tölteni, és mindet élveztem" – összegezte a közelmúltat a vízilabdás meghatottan, kissé rekedten, majd megölelte Palik László műsorvezetőt, és összeölelkezett az összes csapattárssal.

A pirosak heten maradtak, a kéknél négyen vannak, innen folytatják majd hétfőn várhatóan a villaharccal.