Elképesztő, de a sorozatban megírták a színésznő szomorú sorsát

70th Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank1 People VERTICAL Waist Up SMILING USA California City Of Los Angeles One Person Award Television Show Females Photography Felicity Huffman Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Annual Primetime Emm
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17: Felicity Huffman attends the 70th Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2018 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Felicity Huffman botrányba keveredett – de az iskolai megvesztegetés nem lehet új neki, ugyanis 2004-ben már megtörtént vele, csak épp a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Sokszor hallani, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró, mert olyan furcsa, bizarr, meghökkentő sztorik esnek meg egyesekkel, amelyeket szinte képtelenség kitalálni egy laptop mellett az írószobában. Sok tévés író nem is tagadja, hogy valódi eseményeket épít át a fikciós sztorikba, sok krimiepizód születik így. Az alábbi esetben viszont az történt, hogy tévés írók kitaláltak egy sztorit egy karakternek, majd majdnem ugyanaz esett meg a megformálójával 15 évvel később.

56 éves, ki hinné? Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Huffman itthon is ismert, kedvelt színésznő, főleg egykori karaktere, Lynette Scavo miatt, akivel sok éven át együtt izgulhattak a tévézők. Most épp botrány van körülötte, ugyanis 15 ezer dollárral támogatta, hogy gyereke bejusson egy jobb főiskolára.

Ismerős szituáció

A Hollywood Reporter szerint a Desperate Housewives-ban, a Született feleségekben épp valami nagyon hasonló esett meg vele, ráadásul épp 15 ezer dollárról volt szó.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Kevin Winter

Az ABC sorozatát itthon a TV2 adta, nyolc évad készült. Az elsőben, amely 2004-ben, azaz 15 éve startolt, Lynette Scavo és a férje, Tom (Doug Savant) azon ügyködik, hogy ikreit bejuttassa egy nagy presztízsű magániskolába. Itt történik meg, hogy Lynette arra jut, hogy egy nagylelkű, gáláns donáció bizonyára segítene a gyerekeken. Tom megkérdi, milyen összegre gondol, mire az asszony 15 ezret javasol – a vád szerint épp ekkora összeggel próbálta a valóságban a gyerekét bejuttatni egy jó nevű tanintézménybe.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat.