Szex egy ló nyergében, pucéran az ágy alatt - egy tévésztár sztorizott

Vágólapra másolva!
Szexuális kalandjairól mesélt egy műsorban.
Vágólapra másolva!

María José González, ismertebb nevén Maru Botana 1998 óta van képernyőn, tucatnál több tévéműsorban szerepelt, reklámokat is forgattak vele. Az egyik legismertebb argentin műsorvezető – akit ötször tévés díjra is neveztek, egyet nyert – szexuális kalandjaival szórakoztatta a többieket egy show-ban.

Férjével, Bernardo Solával 1997-ben házasodott össze, nyolc gyerekük lett, és elmondása szerint mindenhol szexeltek, autóban, zuhany alatt, de még lovon is. „Berni nagyon szórakoztató, nagyon bolond, és megy neki mindenhol. Cordobában volt egy birtoka, ott lovagoltunk. Imádja a természetet, élete része, és láttam rajta, hogy egyik álma volt, hogy lovon csinálja" – magyarázta, és részletezte is kicsit, hogyan történt az aktus.

És jött a kedves mama

Egy szintén nem mai sztoriban pedig egy nagymama is megjelent. Történt, hogy a tévés műsorvezető és partnere (későbbi férje) épp vadul szeretkeztek egy lakásban (amit a férfi és fivére tartott fenn), amikor fordult a kulcs a zárban, és megjelent a nagyi az előszobában. Annyi ideje volt még az ijedt Maru Botanának, hogy anyaszült meztelenül az ágy alá bújjon: onnan hallgatta, amint a pasija percekig kedélyesen cseveg a gyanútlan nénikével.