Újabb fordulat Majka és Curtis kapcsolatában

kult Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi...", Majka&Curtis gázsigaléria
Majka és Curtis koncertje az egyik legdrágább, ők 2 907 000 forintot kapnak egy másfél órás koncert után. Majka elmondta, hogy 18 fős stábbal és 5 járművel járják az országot, és azt is hozzátette: „mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk”
Vágólapra másolva!
Bár Majka és Curtis már nem zenélnek együtt, egyszerre három dalukat is jelölték a Fonogram Magyar Zenei Díjra: a Füttyös-t, a Valami rap című dalt és az Irány Sopron!-t, a VOLT Fesztivál tavalyi hivatalos indulóját.
Vágólapra másolva!

2018 nyarán Majka egy szegedi fellépésen, a színpadon szakított Curtisszel, annak drogproblémái miatt. Akkor úgy tűnt, hogy a két rapper barátsága véget ért, de úgy tűnik, ez még sincs így.

Fotó: msArt by Mónus Anikó

„Mikor kiderült, hogy Fonogram-díjra jelölték három számunkat is, köztük a Király Viktorral közös nótánkat, Peti felhívott, hogy menjünk együtt. Mindenki azt hiszi, hogy rosszban vagyunk, pedig ez nem igaz. Történt, ami történt, de rendeződtek a dolgok köztünk, és szoktunk beszélni egymással” – mesélte a Borsnak a rapper.

„Ez a díj most picit más értelmet nyerne, ha megkapnánk, igazán különleges lenne” – mondta, majd hozzátette, közös munkáról egyelőre nincs szó, jelenleg saját, szóló kislemezén dolgozik.