Rubint Rella sírva mesélt a döntésről

2019.03.18. 15:16

Rubint Rella sírva mesélte el, hogy Dél-Koreába költözik a párjával.

Rubint Rella párja, Novothny Soma, Dél-Koreába igazolt, és már ott is van, Rubint Rella pedig úgy döntött, hogy megy utána. Erről YouTube csatornáján sírva mesélt a rajongóinak, és azt is elárulta, hogy már a hétvégén költözik.

"Az egész életünk fenekestől felfordult. (...) Hiszek a sorsban, hiszek a lehetőségekben, hiszem, hogy ez nem csak úgy elénk csöppent. Tudom, hogy ha jön egy ilyen alkalom, akkor azt ki kell használni, és meg kell ragadnunk, és azért érdemes feltenni mindent. Kéz a kézben kell végigmennük ezen az úton. Biztosan ki kell költöznünk, a csomagjaink össze vannak pakolva. (...) Hétvégén indulok is ki Dél-Koreába, nagyon durva. Szervezkedek, útlvelet csináltatok, és megveszek egy jegyet csak oda" - mondta a videóban, amiben részletesen mesél a focista karrierjéről, az elmúlt hónapokról és a közös döntésről.

Folyamatosan aktív lesz közösségi oldalain, kinti életükről pedig vlogot forgatnak. Novothny Soma egyébként pont a napokban kérte meg párja kezét, aznap, amikor kiderült, hogy karrierjét Dél-Koreában folytathatja.

TOVÁBBI CIKKEK