A legszexibb asztrofizikus visszatért a képernyőre

64769 Fully commissioned NEW YORK, N.Y.- Neil deGrasse Tyson on set in the American Museum of Natural History. (Photo credit: National Geographic Channels)
NEW YORK, N.Y.- Neil deGrasse Tyson on set in the American Museum of Natural History. (Photo credit: National Geographic Channels)
Vágólapra másolva!
Lezárult a szexuális zaklatási vádak utáni belső vizsgálat Neil deGrasse Tyson ellen, az asztrofizikus folytathatja műsorait a National Geographicon.
Vágólapra másolva!

A 2000-ben a világ legszexibb asztrofizikusának választott Neil deGrasse Tysont tavaly több nő is szexuális zaklatással vádolta, ami miatt jegelték a National Geographicon látható műsorát, a StarTalk-ot.

Neil deGrasse Tyson Forrás: National Geographic

A NatGeo, illetve a Fox belső vizsgálatot folytatott le a műsorvezetővel szemben, de nem talált bizonyítékot a bűnösségére, így a sorozata visszatérhet, a 2014-es Kozmosz újabb kiadásával együtt.

A StarTalk 13 epizóddal jön áprilisban, a Kozmosz folytatására egyelőre nem találtak új premierdátumot: eredetileg március 3-án debütált volna, de akkor még tartott a vizsgálat.