Caramel: Pozitívan csalódtam

Molnár Ferenc Caramel, Máté Péter-díjas magyar énekes, A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé
Molnár Ferenc „Caramel” Máté Péter-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé
Vágólapra másolva!
Dallos Bogi két éve indította a 7kornálam! című YouTube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A harmadik évad első epizódjában a fiatal énekesnő vendége Caramel volt, aki mesélt a családjáról, a karrierjéről, valamint az is kiderült, hogy, hogyan reagál mások előtt, amikor meghallja valahol az egyik dalát.
Vágólapra másolva!

Az M2 Petőfi TV-n futó talkshow-ban Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt, még különböző kihívásokat is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál eddig többek között olyan hírességek jártak, mint Pápai Joci, Freddie, Tóth Gabi, Weisz Fanni, Viszkok Fruzsi vagy Jakabos Zsuzsa.

Az első adás vendége Caramel volt, aki többek között mesélt arról, hogy esett-e már szerelembe első látásra, hogy érzi magát, ha valahol a saját dalát meghallja, és hogy hányféleképpen rontották már el a nevét. Kiderül, hogy Caramel a Follow the Flow-t vagy Billie Eilish-t kedveli jobban, valamint, hogy megszokta-e lepni feleségét romantikus vacsorával.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Remekül éreztem magam, amely nagy részben Boginak köszönhető, nagyon szimpatikus embert ismerhettem meg személyében, kellemesen csalódtam. Tök jól ki van találva a műsor, jól viszi előre a beszélgetést Bogi, és, amit a legjobban szerettem, hogy baráti a hangulat és személyes az egész" -mesélte Caramel a forgatásról.

A friss évadban Bogi többek között Rúzsa Magdit, Hajnóczy Somát, Henry Kettnert, és Nagy Viktort is vendégül látja lakása kanapéján.