Kétéves fiával az ölében karambolozott részegen: megvan az ítélet

2017 Tribeca Film Festival After Party For Chuck at VYNL GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - APRIL 28: Pooch Hall attends the 2017 Tribeca Film Festival After Party For Chuck at VYNL at Vnyl on April 28, 2017 in New York City. Nicholas Hunt/Getty Images for 2017 Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
Döntött a bíróság Pooch Hall amerikai színészről, aki úgy karambolozott részegen, hogy közben a kétéves fia az ölében ült.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, a Ray Donovan színésze, a Daryllként több mint hetven epizódban látott Pooch Hall tavaly októberben részegen vezetett, és beleütközött egy parkoló autóba – miközben kétéves fia az ölében ült, egy szemtanú szerint a kormányt is fogta.

A színész ittas vezetés és a gyereke veszélyeztetése miatt akár hat év börtönt is kaphatott volna, de utóbbi vádpontot az eljárás során szabálysértésre változtatták, így jóval kevesebbel megúszta.

Pooch Hall Forrás: AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt

Hallt a Los Angeles-i bíróság végül három év próbaidőre ítélte, a jogosítványát hat hónapra bevonta. A színésznek emellett egy három hónapos és egy egyéves kurzuson is részt kell vennie, előbbi az alkoholproblémák kezelését, utóbbi a szülői felelősségvállalást segíti.

Hall sorozatát, a Ray Donovan-t tehát nem érinti az ítélet, a hetedik szezon rendben, a színésszel együtt elindulhat nyáron.