A férje utálja, ha Cindy Crawford sminkeli magát

Cindy Crawford And Candice Swanepoel Host "ANGELS" By Russell James Book Launch And Exhibit - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 06: Rande Gerber (L) and Cindy Crawford attend the "ANGELS" by Russell James book launch and exhibit hosted by Cindy Crawford and Candice Swanepoel at Stephan Weiss Studio on September 6, 2018 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Cindy Crawford egy oktatóvideón fecsegett, elárulta, hogy a férje ki nem állhatja rajta a sminket.
Vágólapra másolva!

Cindy Crawford a Vogue-nak mutatta meg reggeli sminkrutinját, közben elárult pár apróságot a mindennapjairól, házaséletéről is:

Mint kiderült, az egykori szupermodell férje, Rande Gerber utálja, ha Crawford sminkeli magát, még a minimális, natúr sminket is soknak tartja.

Crawford azt szokta neki mondani, hogy a nők nem a férfiaknak, hanem a többi nőnek sminkelik magukat, de egyébként azt veszi észre magán, hogy ahogy idősödik, egyre kevesebb kozmetikumot használ.

Cindy Crawford és Rande Gerber Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Úgy tűnik egyébként, hogy Crawford és Gerber házasságának egyáltalán nem ártott a köztük lévő véleménykülönbség, több mint 20 éve együtt vannak, két közös gyerekük van.