Díjat nyert az Áll az alku, Liptai Claudia és Majka is

Vágólapra másolva!
14 kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díján.
Vágólapra másolva!

Tegnap hatodik alkalommal adták át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén új helyszínen, a Budapest Music Centerben rendezett ünnepélyes gálaesten jelentették be, hogy a szakmédia szavazatai alapján, melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei. Az esemény elején megemlékeztek Andy Vajna világhírű producerről, filmügyi kormánybiztosról és Baló György televíziós újságíróról is.

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít, köszönhetően a korábbi évek díjazottjainak. Idén a Televíziós Újságírók Díjának grémiumát 12 nyomtatott lap vagy portál adja, köztük az Origo.

Forrás: Origo

2019-ben minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdettek győztest: díjat adnak át nagyszabású show-műsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerték.

Nyert az Áll az alku

A legjobb női műsorvezető díját idén Liptai Claudia nyerte, aki 2018-ban a A Nagy Duett és a Csak show és más semmi háziasszonyaként szerepelt a TV2 képernyőjén. A szakmédia szavazatai alapján a legjobb zsűritagnak járó díjat Majka kapta, aki a Sztárban Sztár ítészeként sok mókás pillanatot okozott a nézőknek és a műsor szereplőinek egyaránt.

A legjobb - sorozatban is látott - színésznő idén Kovács Patrícia lett a Korhatáros szerelem című sorozatban nyújtott alakításáért. A legjobb vetélkedő kategóriájában is a TV2 hozta el a díjat, hiszen idén Gundel Takács Gábor műsora, az Áll az alku nyert. A Korhatáros szerelem harmadik évadjáról egyelőre nem született döntés, az Áll az alkut viszont épp forgatják, hamarosan látható lesz.

Kapott díjat a Viasat3 vetélkedője, az Észbontók, az HBO sorozata, az Aranyélet és az RTL-es X-Faktor és a Survivor is.