Sorra hagyják magára a szponzorok a bukott netes sztárt

Vágólapra másolva!
Olivia Jade sorra veszíti el a támogatóit a főiskolai-egyetemi botrány miatt.
Vágólapra másolva!

Lori Loughlin és Mossimo Giannulli családját eléggé megtépázta a két hete kirobbant egyetemi-főiskolai botrány, a vád szerint több ismert amerikai is belekeveredett. A színésznő lánya, Olivia Jade mai szóval influencer, az Instagramon 1,4 millióan követik, a YouTube-on is hatalmas a tábora, ebből pedig manapság vígan meg lehet élni, sok márka szereti népszerűsíteni magát a neten népszerű személyekkel.

Ha egy sportoló, popzenész, színész, realityceleb wellness-szállóból posztol, vagy valami látható márkajelzésű termékkel fotózkodik, legyünk résen, ne legyünk naivak: pénzmozgás is van a háttérben, és nyilván nem mindegy, kit hányan követnek, és milyen a megítélése.

Itt még minden rendben volt Forrás: Olivia Jade

Olivia Jade most a lapok szerint szüleire haragszik, mert „tönkreteszik a karrierjét”. Abban bízott, hogy minden csoda három napig tart, és egy hét után elül a zaj, és mehet vissza a főiskolára, de a téma jelen van a sajtóban, így úgy érzi, erősen megbicsaklott felfelé ívelő pályája.

A fiatal lány ráadásul a bankszámláján is látja majd, hogy a botrány még nem csendesült el, ugyanis pár nap alatt kihátrált mögüle a Sephora, a TRESemmé és a Princess Polly, kétmillió YouTube-követő ide vagy oda.

Az ügy előzményeiről a cikk alatt olvashat.