Rippel Feri megsértette Tóth Verát, most újra összefutottak

Rippel Feri elárulta, miért szakítottak barátnőjével
Vágólapra másolva!
Tavaly kövérnek nevezte, most viszont el van ájulva Tóth Vera külsejétől Rippel Feri, aki úgy érzi, megszégyenítő kritikája is közrejátszhatott az énekesnő fogyásában.
Vágólapra másolva!

Rippel Feri tavaly megalázó helyzetbe hozta Tóth Verát és Király Lindát. Az énekesnők fellépése után egy pohár bort akartak meginni, mire kioktatta őket, mennyi cukor van a borban, és hogy a túlsúlyukkal beteg embernek számítanak. Az énekesnő közösségi oldalán is beszámolt az esetről, és kiderült, hogy Rippel 300 ezer forint plusz áfáért segített volna nekik lefogyni.

Forrás: FEM3

Egy évvel később újra találkoztak, a Bors szerint már nincs harag köztük.

"Vera most tündökölt, csodásan nézett ki, ezért is ölelkeztünk össze. Az egészség a legfontosabb kincsünk, és látom, hogy ő is megért az egészségtudatos életre. Én mindig jót akartam neki, sosem akartam bántani, csakis segíteni. A mag már el van ültetve benne, és ha továbbra is foglalkozik az egészségével, akár százéves korára is fitt tud maradni. (...) Minden új építkezést rombolással kell kezdeni. Lehet, hogy az összezörrenésünk azt eredményezte, hogy Verácska is rájött: a Rippel Ferinek igaza van, és az egészség tényleg fontos" - mondta a lapnak.