Tolószékben vitték be a stúdióba Marsi Anikót

2019.03.26. 09:29

A Tények stábja minden igényét igyekszik kielégíteni: combcsonttörése után Marsi Anikó visszatért a munkába, pihenőszobát is kapott.

Fájdalomcsillapítókat szed, de újra munkába állt Marsi Anikó. A Tények műsorvezetője pár napja szenvedett combcsonttörést, műteni is kellett. Lábát csavarok tartják össze, és bár sokan ilyenkor még a kórházban vagy otthon pihennének, ő mindenáron dolgozni akart - írta a Bors.

A TV2 vezetősége támogatja Marsi Anikót a visszatérésben. Kökény-Szalai Vivien felajánlotta, hogy sofőrt biztosítanak a számára, hogy be tudjon járni, de ha akar, bent is maradhat, ugyanis kapott egy saját szobát ággyal, fotellel - írja a lap.

Marsi Anikó a TV2 stúdiójábanFotó: Szabó Gábor - Origo

"Igazából az egyik fontos kérdés az volt, hogy a lábam beférjen a díszletasztal alá, és hogy találjunk olyan ruhát, amelyben vezetni tudom a műsort. Bár a lábam nem látszik, a Tények élő adás, ezért minden lehetőségre fel kell készülni... Hogy beférek majd nyújtott lábbal és gipszben is, az egészen tegnap délutánig nem volt biztos. És igen, nagyon szeretnék dolgozni, de lehet, hogy be kell látnom majd, hogy nem alkalmazkodhat hozzám az egész stáb mindennap" – mondta készülődés közben a híradós, akinek kollégája, Gönczi Gábor is mindenben segít.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK