Nagy bejelentést tett Ördög Nóra és Nánási Pál

2019.03.26. 13:21

A hamarosan induló Ázsia Expressz műsorvezetője idén is Ördög Nóra lesz, aki ezúttal is a családjával utazik - erről és a döntésről élőben meséltek közösségi oldalaikon.

Ördög Nóra és Nánási Pál élőben jelentkeztek be követőiknek kedd délelőtt, és közösen árulták el, hogy a TV2 műsora miatt ismét az egész családjuk heteket tölt majd Ázsiában. A döntés két éve sem volt könnyű számukra, idén is hosszasan gondolkodtak, mielőtt igent mondtak a felkérésre.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Most két évvel nagyobbak a gyerekeink, ami bizonyos szempontból előny, bizonyos szempontból hátrány is lehet. Egyrészt jobban viselik az utazást, rutinosabbak, másrészt viszont egyre jobban hiányoznak nekik a saját kortársaik. Elég sok pro és kontra érvet kellett egymás mellé rakosgatnunk" - mesélte Ördög Nóra. 

A bejelentkezésben elárulták, hogy idén is utaznak Ázsiába, sőt, már össze is pakolták a bőröndöket, hamarosan indulnak a reptérre. "Egész éjszaka csomagoltam, zacskóztam, megyünk Ázsiába! Lesz majd Nánázsia 2 is reményeink szerint!" - újságolták. 

TOVÁBBI CIKKEK