Ötven kilótól szabadult meg a magyar énekesnő

Kunovics Katinka
Vágólapra másolva!
Hosszú ideig közdött a túlsúlyával Kunovics Katinka, a Romantic együttes tagja. Az énekesnő drasztikus módszert választott a fogyásra, a céltól még négy kiló választja el.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő ötven kilót fogyott, de a drasztikus módszert nem ajánlja senkinek. "Hozzászoktam, hogy nem, vagy csak nagyon keveset eszem" - mondta a Fem3Caféban. Arról is beszélt, hogy még négy kilót szeretne leadni, de a fogyás menete nagyon belassult.

"Félek elkezdeni enni, tényleg, nagyon őszintén mondom. Félek attól, hogyha egyszer elkezdek enni, nem bírom abbahagyni. Mert hát a cukor meg a szénhidrát olyan, mint a drog. Ha az ember egyszer rászokik és elkezdi, nagyon nehéz megállni" - mesélte az énekesnő, aki minden nap rááll a mérlegre, hogy így kontrollálja a fogyását.

Azt is elmondta, hogy fejben még túlsúlyosnak érzi magát, hordhatna már feszesebb, teszthez simuló ruhákat, de ösztönösen még mindig a bő ruhákat emeli le az üzletekben. "Az agyam még nem fogta fel, sokszor belenézek a tükörbe, hogy ez én vagyok-e. Az agyam még kövér, idő kell, míg átállok" - mondta.