Súlyos összegeket költ bőrápolásra Nyertes Zsuzsa, mániákusan keni magára a különböző krémeket.

"Éjjel-nappal kenegetem magamat. Reggel mindig úgy megyek el itthonról, mint egy zsírosbödön, este pedig hasonlóképpen fekszem le. Attila mindig meg is jegyzi, hogy még a párnámat is ránctalanítom, merthogy az is tiszta krém" - mondta a Borsnak Nyertes Zsuzsa, aki fizetése jó részét a bőre ápolására fordítja.

"Sok nővel ellentétben, én jóval többet költök krémekre, mint a ruhatáramra. Az egyik szérum például, amit használok, akciósan is százhúszezer forint, de rendíthetetlenül hiszek abban, hogy csodát tesz az arcommal. A nyakamat és a dekoltázsomat sajnos később kezdtem el ránctalanítani, mert az elején még spóroltam a krémmel, úgyhogy meg is látszik a különbség. Éppen ezért mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy jó vastagon kenje be minden testrészét, különben úgy jár mint én: nem egyformán öregszik a bőre" - mesélte.

Forrás: TV2

"Egyelőre még sem felvarrni, sem botoxoltatni nem kellett az arcomat, de őszinte leszek; a későbbiekben nem utasítanám vissza, ha valaki felajánlaná a műtétet. Némi reklámért cserébe kés alá feküdnék, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy egy-másfél millió forintot kifizessek a ráncfelvarrásra" - tette hozzá.