Kétórás Trónok harca-filmet jelentettek be

2019.03.30. 10:58

Május 26-án láthatjuk.

Az HBO egy dokumentumfilmmel, a Game of Thrones: The Last Watch című filmmel zárja a westerosi kalandokat. Az alkotás az ígéretek szerint egyszerre lesz megható és vicces, megmutatja azt a heroikus munkát, amit a sok száz stábtag elvégzett, hogy a fantasysorozat a lehető legjobban sikerüljön. Az executive producerek David Benioff, D.B. Weiss és Bernadette Caulfield – írta a broadcastingcable.com.

Forrás: HBO

Ezzel nem lesz vége

Azt írtuk, hogy az HBO lezárja a westerosi kalandokat, de ez csak ideiglenes zárás, mert akár jövőre jöhet is a spinoff, azaz prequel. Mint korábban írtuk, nagyon készül a médiacég a Trónok harca utáni időszakra, méghozzá egy előzménysorozattal, amely jóval a Stark-Lannister-Targaryen csetepaték előtt játszódik majd.

Forrás: HBO

Ehhez csatlakozott a napokban Marquis Rodriguez (When They See Us), John Simm (Doctor Who, Life on Mars), Richard McCabe (Harlots), John Heffernan (Collateral) és Dixie Egerickx. Elég népes csapat mutatja meg magát a pilotban, ugyanis ott lesz még Naomi Watts, Josh Whitehouse (Poldark), Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX, az, amely elvileg idén jön), Denise Gough (Guerrilla), Jamie Campbell Bower (Alkonyat), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror), Georgie Henley (Narnia krónikái), Alex Sharp (To the Bone), Toby Regbo (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald) és Miranda Richardson (Síró játék).

Friss