Figyelemfelkelő műbalhénak már jó a Spice Girls leszbikus sztorija

"America's Got Talent" Season 13 Live Show Red Carpet GettyImageRank3 hollywood
HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 18: Mel B attends the "America's Got Talent" Season 13 Live Show Red Carpet at the Dolby Theatre on September 18, 2018 in Hollywood, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mel B szerint Geri Halliwell-lel eltöltött egy éjszakát, de Geri szerint szó nem volt ilyesmiről. Kell a felhajtás a koncertturné előtt?
Vágólapra másolva!

Mel B robbantotta a bombát nem sokkal a Spice Girls-turné előtt, mondván, Geri Halliwell-lel volt egy szexuális kalandja. Ezt persze a legtöbb bulvárlap, hírportál megírta, mégiscsak minden idők egyik legsikeresebb női popcsapatáról van szó.

Mel B Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Erre reagált egy közleményben Halliwell, aki jelezte, hogy egy szó sem igaz ebből, és nagyon fájt neki meg a családjának, hogy újfent felröppentek ezek a pletykák. Ennek ellenére az énekesnő nem fordít hátat az újra összeálló kis csapatnak (nem is tehetné, pert kapna a nyakába, hiszen aláírt szerződések is vannak), közölte, hogy nagyon várja már, hogy találkozzon a lányokkal és a rajongókkal. A világhírű ötösből csak Victoria Beckam fog hiányozni.

Forrás: AFP/Leon Neal

A turné májusban, azaz hamarosan rajtol, és elképzelhető, hogy az egész egy jól időzített médiahack, hogy tele legyenek a lapok az alaphírrel, majd Geri Halliwell reakciójával. Ha pedig még flörtölgetnek egyet a színpadon, egészen véletlenül az első új koncerten, az még pár száz címlapot jelenthet ezek után.

Hogy ki feküdt még le a Spice Girls egyik tagjával, arról itt olvashat.