Élet új szívvel, vak szemtanú, bosszú - új sorozatok áprilisra

Uma Thurman a Chambersben
CHAMBERS
Vágólapra másolva!
Áprilisban a legtöbb sorozatrajongó valószínűleg már a Trónok harca utolsó évadját várja, érkeznek azonban új produkciók is, amelyek között szintén lehet izgalmas vállalkozásokkal találkozni. Az Egyesült Államokban a napokban indul Ben Stiller új sorozata és Bruce Lee egykori álomprojektje, jön a Z, mint zombi előzménysorozata, majd Uma Thurman és Noah Wyle is visszatér a képernyőre. Nézzen bele, mire számíthat ebben a hónapban!
Vágólapra másolva!

In the Dark (április 4., CW)

Ben Stiller az egyik executive producere a dramedynek, amelynek főhőse egy huszonéves vak nő. Murphynek (Perry Mattfeld) csupán két barátja van, abból is az egyik egy utcán élő drogdíler, aki megmentette egyszer a kirablástól – később a nő viszont a hullájába botlik, csakhogy az már eltűnik, mire a rendőrök kiérkeznek. Nyomozás persze nem indul a vak „szemtanú" elmondása alapján, így Murphy maga veszi kézbe az ügyet, miközben a pasikkal is próbál dűlőre jutni.

Warrior (április 5., Cinemax)

Végre képernyőre kerül Bruce Lee álomprojektje, amelyet a színész és harcművész a hetvenes évek elején már megpróbált eladni a tévének, de akkor nem lett belőle semmi. Lee lánya, Shannon most a Halálos iramban több részében is közreműködő Justin Linnel társult, hogy a projekt megvalósulhasson, a történet egyébként egy kínai harcművészről szól, aki az amerikai polgárháború után frissen érkezik a San Franciscó-i Chinatownba, és ott belekeveredik a helyi konfliktusokba.

The Code (április 9., CBS)

A JAG – Becsületbeli ügyek frissebb, modernebb verziójára számítsunk, a sorozat ugyanis szintén a katonai bíróságon játszódik, ahol az ügyvédek és ügyészek tengerészgyalogosok is egyben. A főszereplő a legutóbb a Rejtjelek-ben látott Luke Mitchell lesz, mellette többek között Anna Wood (Testvérek, Gyilkos hajsza) és a Született feleségek egykori Katherine-je, Dana Delany is feltűnik.

Black Summer (április 11., Netflix)

A Z, mint zombi előzménysorozata, az alkotók, John Hyams és Karl Schaefer most az ott látott zombijárvány kitörését, korai időszakát mutatják be. A történet főhőse egy édesanya (Jaime King), akit elszakítanak a lányától: őt keresve indul útnak egy csapat túlélő társaságában, akikkel persze jó pár élőhalottat is lekaszabolnak.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon négy újabb projektet mutatunk be!