No Good Nick (április 15., Netflix)

Az alapsztori szerint egy 13 éves lány bosszút akar állni egy családon, akik a tudtukon kívül tönkretették az életét – ahogy azonban egyre jobban megismeri, egyre jobban meg is kedveli őket. A főszerepet a Nickelodeon pár sorozatában látott Siena Agudong játssza, az általa kiszemelt családban a szülőket már ismertebb színészek, Melissa Joan Hart és Sean Astin alakítják.

Bless This Mess (április 16., ABC)

A pilotot eredetileg még a Fox rendelte meg, a sorozat azonban már az ABC-n fog debütálni. Egy újdonsült házaspárról szól, akik az egyszerűbb, csendesebb mindennapok reményében Nebraskába költöznek a nagyvárosból, a vidéki élettől azonban nem egészen azt kapják, amit vártak. A főszereplők Lake Bell (Hamarosan..., Csak szexre kellesz) és Dax Shepard (Vásott szülők), de feltűnik többek között a Jackie Brown címszereplője, Pam Grier is.

Chambers (április 26., Netflix)

Misztikus sorozat, amelyben egy fiatal lány megkapja egy másik fiatal lány szívét, majd azt tapasztalja, hogy kezdi felvenni az elhunyt tulajdonságait. A színészgárdában a húzónév Uma Thurman, ő játssza a donor anyját, akit szintén megérintenek az események, kezdi elhinni, hogy a lánya valamilyen formában tovább él a szíve másba ültetése után.

The Red Line (április 28., CBS)

A történet azzal indul, hogy egy fehér zsaru tévedésből lelő egy fekete orvost, a későbbiekben ennek következményeit ismerhetjük meg, három érintett család szemszögéből. A rendőrt a Shameless – Szégyentelenek Mickey-je, Noel Fisher játssza, a Vészhelyzet-ben Carter dokiként látott Noah Wyle pedig a lelőtt férfi házastársának a szerepét kapta, aki a baleset után kénytelen egyedül nevelni örökbefogadott lányukat.