A hatfős piros csapat egyszerűen nem bír a három kék versenyzővel.

A Kihívók a versenynap második részére nagyon összekapták magukat, öt futamot nyertek zsinórban, így 9-5-re alakították az állást. Ekkor Huszti Katát kellett volna megfékeznie Rákóczi Reninek, de kudarcot vallott, ismét nyertek a kékek, ahogy az elmúlt csapatversenyeken rendre tették. Ez volt a 68. versenynap, egyben az utolsó csapatverseny, innen már nem számít, ki piros, ki kék, mindenki magáért küzd.

A Bajnokoknak sok kudarcot kell feldolgozniuk, ugyanis zsinórban ötször vagy hatszor kaptak ki, és volt ezek közt arcpirító 10-2, kínos 10-3 és kellemetlen 10-4 is. Ungvári Miklós furcsa módon örült a 10-5-ös vereségnek is, mint mondta, már nagyon várta, hogy legalább öt pontot összeszedjenek. Ezt teszi, ha sorozatban kikap az ember, tud már örülni egy közepes vereségnek is, boldog, ha nem brutális a különbség.

Pazar kirándulást nyertek

„Mindannyian felkötöttük a gatyát, nagyon élveztem. A Bajnokok nagyon megfuttattak, a végén majdnem megfulladtam” – vallotta be Mischinger Péter. A győztes Kihívók közül ezúttal Huszti Kata válaszhatott csillagot, és az egynapos wellnesshotelnél mindenképp jobban jártak, egy szigettúrát kaptak, gyönyörű, egzotikus helyre vitték őket motorcsónakkal, hatalmas barlangot is láttak.

Klikk a képre több remek Gelencsér Timi-fotóért!Forrás: tv2

Közben Reni és Timi Dombit jelölték meg bűnbaknak, tehát saját csapattársuk miatt elégedetlenkedtek. „Ő milyen áldozatot hozott? Miért is volt ő a csapatkapitány? Hetek óta nem futott, és tudjuk is, miért. Kihúzta magát az egészből, és beküldte a legénységet a harcokba” – fejtegette a két lány.