Kínos percek után néhány sztárpár nem randizott többet

2019.04.07. 21:27

A sztárvilágban is előfordulnak félresikerült randevúk, még olyan hírességek is próbálkoztak egymással, akikről minden kívülálló azonnal megmondta volna, hogy nem illenek egymáshoz. Mit keresett egymás mellett Madonna és Michael Jackson, Cameron Diaz és Robbie Williams, illetve Britney Spears és Colin Farrell? Bemutatunk néhány valószerűtlen párost, akiknek egyetlen randi is elég volt ahhoz, hogy inkább tovább keresgéljenek.

Madonna és Michael Jackson

A pop királya és királynője együtt jelentek meg az 1991-es Oscar-gálán, valószínűleg minden szempár rájuk szegeződött – és nemcsak a kilétük, hanem stílusos öltözetük miatt is:

Jackson Oscar-ruhája egy tokiói kiállításonForrás: AFP/Toshifumi Kitamura

De mit kerestek ott együtt? Madonna csak 2016-ban, James Corden Carpool Karaoke-jában mesélt először arról az estéről, akkor árulta el, hogy Jacksonnal csókolóztak is. Kiderült, hogy az énekes nagyon félénk volt, partnernője pedig borral próbálta lazítani, ami végül „csodákat tett":

Az estének mégsem lett folytatása, Madonna azonban még tavaly is kitett egy régi fotót az Instagram-oldalára, azzal az aláírással, hogy „a valaha volt legjobb randi":

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Best DateEver!! #oscars #epic #fun

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears és Colin Farrell

Senki nem tudja, hogyan keveredtek egymás mellé, mindenesetre óriási feltűnést keltettek, amikor Farrell egyik filmjének, a Beavatás-nak a premierjén együtt jelentek meg. Ne feledjük, 2003-at írtunk, Spears karrierje még dübörgött, alkalmi párja pedig a Különvélemény és A fülke után az egyik legígéretesebb tehetségnek számított – nem csoda, hogy odáig voltak értük a bulvárlapok és a rajongók.

Britney Spears és Colin Farrell a Beavatás bemutatójánForrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

Órákkal később a híres Chateau Marmont-ban még látták őket együtt partizni, mindenki arra tippelt, hogy az éjszakájuk is a hotel valamelyik szobájában ért véget – többet azonban nem lehetett őket együtt látni. Hónapokkal később Spears nyilatkozott az estéről, ő azt mondta, csókolózott a jóképű színésszel, de „nem volt semmi komoly".

Hogy mi az igazság, az talán már nem fog kiderülni, mindenesetre a városi legenda szerint Spears a nyilatkozata után kapott egy pólót Farrelltől, amelyen ez állt: „Lefeküdtem Colin Farrell-lel, és csak ezt a béna pólót kaptam".

Matthew McConaughey és Janet Jackson

A 2002-es Grammy-díjátadón készült róluk közös fotó, McConaughey azonban utána nem sokkal tisztázta is, hogy csak zenéket cserélgettek Jacksonnal: nagyon kedves nőnek tartja, de nem randiztak.

Matthew McConaugheyForrás: Chelsea Lauren/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2016 Rex Features. No use without permission./Chelsea Lauren/Rex/Shutterstock
Janet JacksonForrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Matt Baron/Rex/Shutterstock

Az énekesnő 2006-ban már másként nyilatkozott, azt mondta, „egy percig" volt köztük valami – amit végül 2017-ben a színész is megerősített, Andy Cohen műsorában elárulta, hogy egyszer valóban együtt vacsoráztak, de ennyi volt:

McConaughey persze így sem panaszkodhat a híres partnereket illetően, mostani felesége, Camila Alves előtt többek között Sandra Bullockkal és Penélope Cruzzal is összehozta a sors.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk, van még pár különös sztorink!

Előző
  • 1
  • 2
Következő