Ábel Anita tizenhat év után vált el a férjétől, a szakítás nagyon megviselte. Bár teljesen össze volt törve, másnap kamera elé kellett állnia, a menedzsere segített összeszedni magát.

"Tizenhat év házasság után úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Nehéz döntés volt, de úgy éreztem, hogy ha külön folytatjuk, akkor kiegyensúlyozottabban és harmonikusabban tudunk együttműködni. Természetesen már akkor is az volt a legfontosabb, hogy a kislányunk boldogsága és biztonsága ne sérüljön" - mesélte Ábel Anita a Borsnak.

Forrás: Facebook ! Ábel Anita

"Azon a napon, amikor én a NőComment első adását forgattam a Spektrum Home csatornán, a kislányom édesapja elköltözött a közös otthonunkból. (...) Emlékszem, egy zöld ruhában, tökéletes sminkben léptem a stúdióba, és most már tudom, hogy akkor senki sem vette észre rajtam, hogy mennyire össze vagyok törve legbelül. Visszagondolva, azt hiszem, hogy ez így volt jó. Arra születtem, hogy másokat szórakoztassak, a szomorú pillanataimat pedig megtartom magamnak és persze a barátaimnak" - mondta a lapnak.