Szabó-Thomka Hanna: Nem mindenkinek volt szimpatikus a játékom

Vágólapra másolva!
Nagyon élvezte a Dominikán töltött három hónapot, ott lett valamilyen szinten felnőtt. 20 milliót nem nyert ugyan, de az élmények kárpótolják.
Vágólapra másolva!

Hanna nagyon erősen kezdte az Exatlont, az első hetekben sorra verte ellenfeleit, és úgy tűnt, nagy esélyes a fődíjra. Később is volt remek periódusa, amikor már csak hárman maradtak Kihívók, többször megalázó vereséget mértek a hat-hét Bajnokra. A végén sajnos összeomlott ez a remek sportember, az utolsó két-három napja borzasztó lett, kiesett.

Forrás: tv2

„Nagyon szomorú voltam, de másnap reggel elengedtem az egészet, és csak a jó dolgok maradtak meg bennem. Ott folyamatosan önmagam lehettem, elmondhattam a véleményem, és erre kíváncsiak is voltak. Csak rajtam múlott, hogyan játszom. Sokaknak nem volt szimpatikus, de volt, aki elfogadta. Az enyém egyéni, önálló játék volt. Élveztem, hogy én irányíthatom a saját életemet" – mesélte egy nappal a kiesés után.

Forrás: tv2

Nem lehet 12 héten ár parádésan szerepelni, és neki sajnos eljött egy csúnya mélypont. „A párbaj napja káosz volt. Előtte minden lánytól kikaptam, egész héten szét voltam esve. Már a párbaj előtt szerettem volna kisírni magam, nem is tudtam figyelni a párbajra... Három hónap után sok volt a vége, nem bírtam a terhelést" - vélekedett.

Forrás: tv2

Eleinte még azt hajtogatta, hogy csak a nyeremény érdekli, később azonban szembesült az erősödő riválisokkal. „A lányok egyre jobbak lettek, utána pedig én már nem mondtam ki, hogy a 20 millióért jöttem. Élményeket gyűjtöttem, és ez kompenzálta a 20 milliót" - mesélte. Hogy melyik volt a legjobb időszak? Erről is mesél a videóban: