Bukott brókerekkel, kisstílű dílerekkel lehetnek együtt hetekig-hónapokig.

Mint korábban írtuk, Lori Loughlin és Felicity Huffman is azok között van, akik belekeveredtek az amerikai főiskolai-egyetemi botrányba, különféle összegekkel vesztegettek meg illetékeseket, hogy gyerekeik bejuthassanak felsőoktatási intézménybe. A jelen állás szerint nem ússzák meg pénzbüntetéssel, lehet, hogy letöltendő börtönbüntetést kapnak.

Debra Bogaards ügyvéd, a San Franciscó-i Bogaards Law iroda vezetője elmondta, hogy nem számíthatnak különleges bánásmódra, csak azért, mert hollywoodi színésznők. Komor, zord falak közt, rácsok mögött kell majd élniük, valószínűleg pár értelmiségi, bukott női rab társaságában, lehetnek köztük csalók, brókerek, de alacsonyabb szintű, egyszerű kábítószer-kerekedők is.

Felicity HuffmanForrás: AFP/Joseph Prezioso

Természetesen le kell mondaniuk mindenféle luxusról, csak emlék marad a hollywoodi villa, a medence és a többi világi hiúság. „Közös hálószobában fognak aludni, ami mindig zsúfolt. Napi nyolc órát kell majd dolgozniuk, nagyon alacsony fizetésért. A divattervezők ruhái helyett egyenruhát kell majd viselniük, és az étkezés sem lesz a megszokott, nem találják majd meg a gluténmentes és vegán specialitásokat.”

Lori Loughlin és Felicity Huffman nem egyforma büntetésre számíthat. Előbbi legdurvább esetben öt évet is kaphat, míg a Született feleségek sztárja nullától hat hónapig terjedő időszakra kerülhet a rácsok mögé. Ha megússza felfüggesztettel, már ünnepelhet a család és az ügyvédje.