Szenvedni fog a börtönben a két bajba került színésznő

TOPSHOTS Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Felicity Huffman exits the courthouse after facing charges for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Bukott brókerekkel, kisstílű dílerekkel lehetnek együtt hetekig-hónapokig.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Lori Loughlin és Felicity Huffman is azok között van, akik belekeveredtek az amerikai főiskolai-egyetemi botrányba, különféle összegekkel vesztegettek meg illetékeseket, hogy gyerekeik bejuthassanak felsőoktatási intézménybe. A jelen állás szerint nem ússzák meg pénzbüntetéssel, lehet, hogy letöltendő börtönbüntetést kapnak.

Debra Bogaards ügyvéd, a San Franciscó-i Bogaards Law iroda vezetője elmondta, hogy nem számíthatnak különleges bánásmódra, csak azért, mert hollywoodi színésznők. Komor, zord falak közt, rácsok mögött kell majd élniük, valószínűleg pár értelmiségi, bukott női rab társaságában, lehetnek köztük csalók, brókerek, de alacsonyabb szintű, egyszerű kábítószer-kerekedők is.

Felicity Huffman Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Természetesen le kell mondaniuk mindenféle luxusról, csak emlék marad a hollywoodi villa, a medence és a többi világi hiúság. „Közös hálószobában fognak aludni, ami mindig zsúfolt. Napi nyolc órát kell majd dolgozniuk, nagyon alacsony fizetésért. A divattervezők ruhái helyett egyenruhát kell majd viselniük, és az étkezés sem lesz a megszokott, nem találják majd meg a gluténmentes és vegán specialitásokat.”

Lori Loughlin és Felicity Huffman nem egyforma büntetésre számíthat. Előbbi legdurvább esetben öt évet is kaphat, míg a Született feleségek sztárja nullától hat hónapig terjedő időszakra kerülhet a rácsok mögé. Ha megússza felfüggesztettel, már ünnepelhet a család és az ügyvédje.