A sztáranya szakított a szerelmével, akit sosem látott

2019.04.16. 09:56

Lindsay Lohan anyja, Dina Lohan februárban egy olyan férfit hívott a szerelmének, akivel öt évig csak telefonon beszélt – mostanra azonban vége is lett a románcnak, anélkül, hogy egyszer is találkoztak volna személyesen.

Véget ért a nagy szerelem Dina Lohan és láthatatlan barátja között, pedig a nő februárban még arról mesélt a Celebrity Big Brother-ben, hogy hozzá is menne a férfihoz – annak ellenére, hogy sosem találkoztak, öt év alatt csakis telefonon érintkeztek.

Alkalmi lakótársai akkor nem nagyon hittek a tündérmesében, az internetes randizás csalóka világát bemutató MTV-s műsor, a Catfish házigazdája, Nev Schulman is elkezdett nyomozni az ügyben.

Lindsay Lohan és az anyja, Dina LohanForrás: AFP/2017 Getty Images/Slaven Vlasic

Meg is találta a férfit, az 53 éves Jesse Nadlert, aki most már maga mesélte el a TMZ-nek, hogy Lohannel szakítottak: megbeszéltek végre egy személyes találkozót, de még előtte összevesztek.

Egy Lohanhez közeli forrás ezzel szemben úgy nyilatkozott a People-nek, hogy nem volt tervben semmilyen találkozó, a nő már korábban elkezdett gyanakodni, hátha mégsem igaz szerelemről van szó, és Nadler csak a médiafigyelemre, arra a bizonyos tizenöt perc hírnévre hajt.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK