Több év börtön vár a színésznőre, de nem köt vádalkut

Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Lori Loughlin (C) arrives at the court to appear before Judge M. Page Kelley to face charge for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Felicity Huffmannel ellentétben Lori Loughlin nem ismerte el bűnösségét a bíróság előtt, hiába vádolják azzal, hogy 500 ezer dollár kenőpénzt adott a gyereke bejutásáért egy elit egyetemre.
Vágólapra másolva!

Lori Loughlin és divattervező férje, Mossimo Giannulli úgy döntöttek, nem mennek bele a vádalkuba, és ártatlannak vallották magukat a bíróság előtt az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányban.

Lori Loughlin, útban egy korábbi bírósági meghallgatásra Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A Bír-lak színésznőjét vesztegetéssel és pénzmosásban való részvétellel vádolják, ő azonban már korábban elmondta, hogy szerinte bármelyik anya megtenné a gyerekéért, hogy pénzért bejuttatja egy olyan egyetemre, ahová az eredményei alapján nem vennék fel.

Felicity Huffman ezzel szemben beismerte a bűnösségét, azt mondta, vállal minden felelősséget a tettéért. Hogy melyikük mekkora büntetésre, illetve a börtönben milyen körülményekre számíthat, arról itt és itt olvashat bővebben.