A kilencvenes évek szupermodelljei után megnéztük a kor gyereksztárjait is, akikkel sok mai harmincas szinte együtt nőtt fel. Kíváncsi rá, hogy mit csinál ma Macaulay Culkin vagy Melissa Joan Hart, hogy néz ki felnőttként Dennis, a komisz vagy épp az Addams Family fura kissráca? Kattintson a cikkben lévő fotókra, nézze meg galériánkat is!

Macaulay Culkin

A Reszkessetek, betörők!-ben – kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogyan fest ma!Forrás: AFP

A Reszkessetek, betörők!-kel és folytatásával a legnagyobb gyereksztárrá vált, az 1994-es Richie Rich – Rosszcsont beforr után azonban egy időre eltűnt – csak hogy négy évvel később a Sonic Youth egyik klipjében tűnjön fel, 2003-ban pedig egy drogos gyilkost játsszon a Party szörnyek-ben, vagyis végleg maga mögött hagyja a cuki kisfiús imázst. Azóta is főleg független filmekben és videóklipekben szerepel, tavaly karácsonykor viszont ismét Kevin bőrébe bújt, majd pár nappal később azzal került be a hírekbe, hogy megváltoztatta a nevét.

Melissa Joan Hart

A Sabrina, a tiniboszorkány promóképén – kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogyan fest ma!Forrás: WB

A Clarissa és a Sabrina, a tiniboszorkány egykori sztárjának legújabb sorozata, a No Good Nick épp a napokban jött ki a Netflixen, a színésznő itt természetesen már egy anyukát játszik. A valóságban három gyereke van Mark Wilkerson zenésztől, akivel 2003-ban házasodtak össze, egy ruházati láncot is visznek együtt. Hart 2009-ben nyitott egy édességboltot is, ez azonban hamar befuccsolt – a tévés karrierje azonban nem állt le, 2010 és 2015 között a Melissa és Joey-ban láthattuk.

Jonathan Taylor Thomas

A Házi barkács-ban – kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogyan fest ma!Forrás: ABC

A Házi barkács-ban közel 180 epizódban játszotta a középső gyereket, Randyt, az Oroszlánykirály-ban ő adta a hangját Szimbának, az 1995-ös Tom és Huck-ban pedig Tom Sawyerként jelent meg – a kétezres években azonban jobbára már csak vendégszerepekben láthattuk olyan sorozatokban, mint a Smallville, a Pimaszok, a Veronica Mars, majd feltűnt Tim Allen újabb, Apa csak egy van című szériájában is.

Brandon Call

Az Egyről a kettőre promóképén – kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogyan fest ma!Forrás: ABC

Az elején még ő alakította Hobie-t a Baywatch-ban, majd az Egyről a kettőre című sorozatban láthattuk hosszabban – vagyis legalább két tévés ikonnak, David Hasselhoffnak és Patrick Duffynak is játszotta a fiát. Az Egyről a kettőre vége után, 1998-ben teljesen visszavonult a színészettől, aminek állítólag az volt az oka, hogy két évvel korábban volt egy szerencsétlen balesete, mindkét karjába belelőttek. Teljesen eltűnt a reflektorfényből, nem is lehet tudni, hogy mi van vele: egy-két portál szerint a szülei benzinkútján dolgozott, a Facebookon kopaszon feszít.

Anna Chlumsky

A My Girl-ben – kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogyan fest ma!Forrás: Columbia Pictures

A My Girl-filmek sztárjának 1998 és 2007 között volt egy nagyobb szünete: elvégezte az egyetemet, a későbbi civil állásaival azonban nem volt elégedett, így megpróbált visszatérni a színészethez – nem eredménytelenül. Az Esküdt ellenségek-ben vendégszerepelt, majd a Hannibal-ban és a CTRL nélkül-ben is láthattuk. Az alelnök-ben 2012 óta játszik, ottani szerepéért ötször jelölték Emmy-díjra. 2008-ban férjhez ment, két lánya van.

Lapozzon, tudja meg, mi történt Dennis, a komisszal vagy az Addams Family fura kissrácával!