Két nagyszerű sportoló esett ki az Exatlonból két nappal a vége előtt

2019.04.18. 21:38

Röviddel a végjáték előtt pottyant ki a játékból Rákóczi Reni és Mischinger Péter, két nagy harcos, akik az első naptól kezdve küzdöttek hőgutában, szélben, tűző napon, esőben, sárban.

Bő három hónapja zajlanak az Exatlon küzdelmei a TV2-n, láttunk nagy összeomlásokat, csodálatos sikereket, örömkönnyeket és tengermély bánatot egyaránt. Ezen a versenynapon előbb Rákóczi Reninek és Gelencsér Timinek volt elintéznivalója egymással: noha két barátnőről van szó, akik hosszú heteken-hónapokon át együtt, vállvetve küzdöttek, most párbajozniuk kellett.

Gelencsér Timi csodás képeiért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Utóbbi nyert, így ő lesz Huszti Kata ellenfele a pénteki döntőben. Lesz egy szuperdöntő is hétfő este, ahol a férfi és a női nyertes csap össze, de ennek részleteiről később írunk.

Gelencsér Timi ott van a döntőben – nézze meg szuper képeit, klikk a fotóra!Forrás: TV2

A férfiaknál 2-1-re vezetett a végjátékban Mischinger Péter, amikor Timi felajánlott egy medált Patriknak, így megint 2-2 lett az állás. Ekkor a fiatal versenyző nyert, 2-1 lett volna, de jött Kata felajánlása, 2-2 lett újfent. Végül a sok harcot megélt gladiátor kiesett, a fiatalabb erő, a játékba csak pár héttel később érkező ifjú titán kiejtette. „Legendává váltatok mindannyian. Gyönyörű csatát vívtatok” – örvendezett Palik László műsorvezető.

Patrik ott van a négybenForrás: TV2

Nagy versenyzők távoztak

Rákóczi 79 versenynapot küzdött végig. „Semmit sem bánok, mindent ugyanígy tennék, ha újrakezdenénk. Én mindennap a legjobb szerettem volna lenni. Ha másnak nem ment a játék, én mentem. Én imádok bátorítani, Timivel sok ilyen lelkesítő beszélgetésünk volt. Az Exatlon minden pillanatára nagy szeretettel fogok gondolni” – summázta a sportoló.

Mischinger Péter nagyot harcolt heten átForrás: TV2

Mischinger is nagyot küzdött, ő ment mindenki közül a legtöbbet, és sokak szerint neki kellett volna nyerni a végén. Ez nem sikerült, de nem is omlott össze: „Dorkával és Hannával szerettünk volna bejutni a döntőbe. Ez most nem sikerült. A mezt odaadnám Katának... Más lettem én is. Valami alapjaiban változott meg. Elfogadom magam. Jót és rosszat is kaptam az Exatlonról, sok futamra életem végéig vissza fogok emlékezni. Kaptam olyat, hogy önző vagyok, hazug, csaló, szerencsés és tiszteletlen. Teljesen mindegy, mit mondanak rád. Én ebben a harcban megtaláltam a békémet” – szónokolt a végén. Változatos örömperceiről itt talál remek képeket.

Forrás: TV2

Fotók: