Huszti Kata: Megértem, ha valaki kritizál az Exatlon miatt

exatlon
Vágólapra másolva!
Az életben sokszor nincs második esély, véli, de ez az Exatlon, egy játék, egy tévéműsor, nem az élet: a TV2 sportos realityjének győztese mesélt az elmúlt hónapokról.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, nagy csatában nyert Huszti Kata az Exatlonban, így női győztest avatott az emberpróbáló, kőkemény valóságshow. Kata elmondta, hogy mire költi majd a 20 millió forintot, erről itt olvashat, később pedig a beszólásokra is reagált.

Forrás: tv2

„A negatív kommentek száz százaléka arról szól, hogy Dorka sérülése miatt kerülhettem vissza a játékba, mint a legjobb statisztikájú kieső. Teljes mértékben megértem az embereket, de ez egy tévéműsor, az Exatlon, ahol bármi megtörténhet" - mondta.

Az utolsó nap megviselte: „Nagyon kemény volt, reggeltől estig a pályán voltunk, sötétben végeztünk. Nem volt olyan sok futam, de fejben, mentálisan lefárasztott. Előtte pedig nagyon erős játékosokkal voltam együtt. Tudtam, hogy bárki képes felállni egy pillanat alatt. Nehéz ott lenni ilyen emberek között, de mindig csak a következő lépcsőfokra koncentráltam: hogy bekerüljek a hatba, majd a négybe, végül a döntőbe" – mesélte.

Forrás: tv2

A csapatjátékok utolsó két hete volt neki a legkedvesebb időszak, akkor lettek igazi barátok a kékek, kétszer voltak kirándulni, és közben rendszeresen megverték a Bajnokokat. A díj egyelőre a szekrény tetején van, körbevette exatlonos emlékekkel.

A sportolók december vége felé utaztak ki, és csak márciusban tértek haza, így kimaradt neki jó pár hideg hét itthon, amit persze nem bán. „A barátaim tudják, hogy én a nyárban élek, a nyarat szeretem. Mindennél csodálatosabb, hogy nyárban tölthettem két hónapot, amikor itthon tél volt. Nekem nagyon bejött Dominika, noha nagy szegénység van. Ennek ellenére nagyon boldogok, sokat nevetnek. Nekünk hozzájuk képest nincs is problémánk..." – fejtegette.

Forrás: tv2

Nem maradt benne tüske senkivel szemben, bárkivel szívesen beszél a jövőben is. „Peti az első pillanattól befogadott, noha megvolt a szövetségük Hannával és Dorkával. Ő az utolsó pillanatban is önzetlenül segített nekem. Jodi, Peti, Dorka, Hanna, velük tartom a kapcsolatot, ahogy Patrikkal, Rudival is... Renit is megkedveltem, de bárkivel tartanám a kapcsolatot."

A három hónap legjobb fotóit itt találja.